Biotoon, biologische akkerbouw en vollegrondsgroente.

Biotoon

Biotoon is de merknaam van de biologische akkerbouw en tuinbouw producten geteeld door Marinus Hospers op de vruchtbare poldergrond in Flevoland. Het betreft graan, aardappelen, peen, uien, pompoenen pastinaken wortelpeterselie en een groot aantal koolsoorten. De grond wordt bemest met organische mest en compost. Er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. bespoten. Dit levert gezonde biologische producten op die hun weg vinden in een groot deel van Europa uitsluitend via de producentenorganisatie Nautilus.

Onze bedrijven zijn geheel biologisch en SKAL en GLOBAL GAP gecertificeerd. Alle producten worden met behulp van de modernste technieken geproduceert, met veel respect voor de natuur, milieu  en de gezondheid van de bodem. We slaan veel van onze producten zelf op en sorteren en schonen ze zelf of bij gespecialiseerde bedrijven in de buurt, die ook weer SKAL en GLOBAL GAP gecertificeerd zijn.

Klik hier voor een presentatie die gehouden is over 'precisieteelt met onbereden teeltbedden'

Wij streven naar jaarrond beschikbaarheid van onze producten en proberen de weg van de producent naar de consument zo kort mogelijk te houden. Onze producten worden uitsluitend verkocht door onze verkoopcoöperatie Nautilus. sales@nautilus.nl

ONS MOTTO IS: DUURZAAM DOOR INNOVATIE

Aardappelsoep met basilicum en bosui

Aardappelsoep met basilicum en bosuiHollandse aardappelsoep met bosui en basillicum.

Klik hier voor recept.
(bron: Allerhande 04 2006)
Biotoon
Hospers
Sloefweg 18
8316 PL Marknesse

Telefoon Biotoon Marinus 06 1248 1166
Telefoon Biotoon Romek 06 2765 0003
Telefoon Biotoon info@biotoon.nl

Nautilus